We Manage

 

CANTERA is uniek in haar management. Wij bieden een complete service en ontzorgen onze aangesloten professionals en organisaties. Onze aanpak is volledig ‘inhouse’ en specifiek afgestemd op de wensen en doelstellingen. Van ‘personal coaching‘ en management tot het verzorgen en beheren van de complete financiële administratie. Ons team brengt flexibiliteit en daadkracht naar een hoger niveau. Wij coachen en ontzorgen; wij managen!

We Manage
Branding and Exposure

Een persoonlijke benadering vormt de basis van onze aanpak. Een professional of een organisatie staat ergens voor. Wij zorgen dat de juiste image tot uiting komt. Middels onze unieke social media strategie helpen wij onze professionals en organisaties zich optimaal te profileren. Wij creëren branding en exposure met impact. CANTERA zorgt voor de juiste content en een ongekende online strategie. We got this!

We Manage
Collaborations

CANTERA ondersteunt en begeleidt professionals en organisaties in de selectie van kwalitatieve partners. De juiste samenwerkingen opzetten is een essentiële pilaar voor de ontwikkeling en ontplooiing van een brand. CANTERA ondersteunt in de selectie van kwalitatieve partners die een verrijking zijn. De wensen en doelstellingen van onze aangesloten professionals en organisaties zijn het startpunt van onze aanpak. Wij zorgen voor de juiste klik, wij zorgen voor connectie.

We Manage
Finance and Legal

CANTERA ontzorgt in alle administratieve, bedrijfseconomische, fiscale en juridische facetten. Alle financiële zaken worden beheerd door CANTERA, alles ‘inhouse’ en vertrouwd. Onze ervaren accountants en juristen zijn nauw betrokken bij alle ontwikkelingen en dragen zorg voor een optimale realisatie van de financiële en juridische mogelijkheden. Wij administreren, beheren en begeleiden alle juridische zaken vanaf contractonderhandeling tot en met contractondertekening. We manage!

We Do

Research & Analytics

Strategy & Planning

Brand Design

Content Creation

Campaigns

Public Relations

Contract Management

Sponsorship

Coaching

Let’s get the ball rolling

Partners